Team

Niels Verhoek 
 Director & Producer

Facts:

Audiothist sinds 1979

Partners

Desiree Post
www.1vandees.nl

Social Media & Voice-over

Mijn stem klinkt vrolijk, helder en energiek. Ik neem je mee in élk verhaal. Kort of lang, met of zonder beeld. Een stem die vertelt wat je niet altijd kunt zien, maar wat je wel moet voelen. Ik heb er zo een. Ik heb inmiddels de nodige ervaring en een eigen professionele studio, wel zo efficiënt. Je kunt mij inhuren voor alle soorten verhalen: voor bedrijfsfilms, webvideo’s en animaties, apps, e-learnings, instore, on- en offline presentaties, radiocampagnes, tv-commercials en tv programma’s. Wil jij ook 1vanDees stemmen? Ik ga met liefde voor je aan de slag!

Chris Schwencke
www.stemhuren.nl

Voice-over

Mijn stem huren voor jouw radiocommercial, tv reclame, bedrijfsfilm, e-learning productie, jingle of trailer? Dat kan. Zelfs vandaag nog, als je wilt.

Binnen 24 uur lever ik een professionele voice-over. Afgestemd op jouw boodschap of bedrijf en met de gewenste toon. In twee takes, zodat je als producer, videograaf, filmmaker of projectmanager wat te kiezen hebt. En met 100% tevredenheidsgarantie.

.

Threesome Jazz
www.threesomejazz.nl

Jazz trio

Dit jazzy ensemble is geen doorsnee jazzband! Onvervalste Rhythm & Blues met uitstapjes naar Soul & Motown; op deze manier maakt ‘Threesome Jazz’ werk van alle muziek die er écht toe doet. Herkenbare songs die met het hart gespeeld worden! ‘Threesome Jazz’ speelt in een vaste samenstelling met veel podiumervaring. Deze formatie staat garant voor muziek die vele generaties aanspreekt. Bereid je voor op livemuziek die je niet snel zult vergeten!

NLS Music produceerde alle audio op hun website